Üdvözlöm!

Köszönöm, hogy felkereste oldalam!

A szakmával való ismeretségem 9 éves koromban kezdődött, mikor szüleim Győrben elsők között emelték magasabb szintre a Társasházkezelés fogalmát, kilépve az önkormányzati monopolból, saját céget alapítva, mely rövid idő alatt a piac éllovasai között szerepelt.

2012-ben képesítésemet megszerezve a családi cég égisze alatt láttam el több, mint 3000 lakás képvieletét.

Tapasztalattal rendelkezem e szakma mind műszaki, gazdasági, jogi és pénzügyi szegmensében is. 

Hatóság által igazolt pénzügyi végzettséggel rendelkezem

Tapasztalatommal országosan segítem kollégáim munkáját.


Filozófiám:

Egy közösséget képviselni hivatás!

Közös képviselő csak szakképzett, felelősségteljes személy lehet, ki ismer minden általa képviselt épületet, mint a tenyerét, és az abban tulajdonnal rendelkező személyekkel bizalmi kapcsolatot ápol!

Minden közösség, legyen társas,- vagy irodaház, lakásfenntartó szövetkezet, más-más kezelési módot igényel az épület műszaki adottságaira és a tulajdonosi körre egyaránt tekintettel, melyeket maximálisan figyelembe veszek a ház kezelési koncepciójának kialakítása során.

Egyedileg kialakított rendszerrel világítom át az adott épület gazdasági, jogi, és műszaki sajátosságait, katalogizálom az iratanyagot, így biztosítva a folyamatos napra kész üzemeltetést és tájékozottságot, jogszabályoknak és előírásoknak történő mindenkori megfelelést.

Ahhoz, hogy jól végezzem munkám, elengedhetetlennek tartom a társasház lakóival hatékony kommunikáció kiépítését, fenntartását.

Felkészült, több éve folyamatosan bizonyító szakági kivitelezői körrel rendelkezem, jogi és mérlegképes könyvelői hátterünkkel minden adott ahhoz, hogy az Ön ingatlana szakszerű kezekben legyen!

                         

Remélem hamarosan Önt is elégedett ügyfeleim között tudhatom!